Sculptra Butt Lift

Läs mer om hur ER Klinik hjälper dig genomföra
behandlingen: Sculptra Butt Lift

Behandlingar > Sculptra Butt Lift

Sculptra Butt Lift

Våra kroppsideal varierar över tid och under senare år har en fyllig och rund rumpa blivit allt populärare. Många av dagens populära kvinnliga kändisar hyllar en mer vällustig look, och en kurvig baksida anses vara mycket önskvärd. Dagens män är också intresserade av att förbättra utseendet på sin kropp, inklusive sina skinkor. En mer rundad, lyft rumpa ger en attraktiv siluett och kan höja kroppens övergripande utseende. Sculptra-injektioner är perfekta för både män och kvinnor som vill förbättra utseendet på rumpan. Att träna och fokusera på rumslyftningspass kanske inte räcker för att få de resultat man är ute efter. Sculptra möjliggör exakta förbättringar. Denna behandling är idealisk för friska individer som inte ser de resultat de önskar av att träna.

Hos ER Klinik kan vi förutom Scuptra Butt Lift även erbjuda Brazilian Butt Lift, förkortas BBL, som också är en mycket populär kosmetisk operation som kan ge den kurviga formen önskas samtidigt som man eliminerar bort oönskat fett. Klicka på länken som följer för att läsa mer om den metoden. Brazilian Butt Lift

 

Sculptra® Butt Lift – revolutionerande icke-kirurgiskt teknik

Sculptra® Butt Lift är en revolutionerande icke-kirurgiskt teknik av den traditionella rymp lyften. Behandlingen utförs genom att göra injektioner under huden. Sculptra® är en biostimulator som innebär att det bygger upp kroppens egna kollagen vilket efter behandlingen innebär att huden bygger upp sitt kollagen och expanderar, vilket resulterar i en fastare känsla och en mer fyllig rumpa. Behandlingen passar alla kroppstyper men lämpar sig extra bra för de patienter som inte har så mycket eget fett vid rumpan men vill ha en fylligare rumpa.

Hip Dips som är en vanlig term som används när det är brist på volym mellan höftbenet och övre lårområdet är områden som lämpar sig för sådana injektioner. Sculptra är ett beprövat och enkelt sätt att fylla i fördjupningarna och ge en kurvig timglasformen genom att stimulera kollagenproduktionen för volymtillväxt.

Behandlingen är inte permanent men kan vara upptill 5 år. Vid en konsultation med läkare diskuteras skräddarsydda behandlingsplaner för tillfredsställelse med patientens resultat.

Fördelar med Sculptra® tekniken:

  • Naturligt resultat
  • Icke-kirurgisk behandling
  • Så gott som smärtfri
  • Ingen narkos krävs
  • Kort återhämtningstid på cirka 1 dygn
  • Behandlingen går snabbt, ca 30-60 min
  • Säkert material som injiceras
  • Långvarigt resultat på upptill 5 år

 

https://erklinik.se/sculptra-butt-lift/

 

Vad kan jag förvänta mig efter behandlingen?

Biverkningarna är minimala med Sculptra Butt Lift. Du bör förvänta dig att känna dig öm efter behandlingen och kan i slutändan återgå till normala aktiviteter. Du måste undvika att träna i 24-48 timmar efter din behandling. Patienter uppmuntras att massera området under hela dagen under de första fem dagarna efter ingreppet, för att undvika kollagen och för att hjälpa till att sprida produkten.

De flesta patienter kommer att se en förbättring av rumpans utseende inom tre veckor efter den första behandlingen. Eftersom kroppen arbetar tillsammans med Sculptra® för att producera kollagen och stärka sig, kommer resultaten att fortsätta att förbättras med tiden. Generellt sett kommer optimal förbättring och förbättrad proportion och kontur att synas inom flera månader efter det sista behandlingstillfället.

 

 

Hur bokar jag tid?

Hos ER Klinik skräddarsyr vi varje patients behandling och vi investerar tid för att förstå dina behov fullt ut. Boka en konsultation och träffa din plastikkirurg. Tillsammans går vi igenom dina önskemål och förväntningar. Utifrån ditt hälsostatus och dina önskemål diskuteras vilken eller vilka behandlingar som är lämpliga för dig. Plastikkirurgen med sin expertis och erfarenhet kommer att informera dig om vilka alternativ som finns för att åstadkomma det resultat du är ute efter och mer precist vilka områden som kan förbättras med operationen.

I samband med konsultationen får du all nödvändig information kring den behandling du valt och vi går igenom vad du behöver tänka på inför och efter din operation.