Microneedling

Läs mer om hur ER Klinik hjälper dig genomföra
behandlingen: Microneedling

Behandlingar > Microneedling

Microneedling

Med tiden förändras vår hud, den åldras. Djupa lager börjar förlora sina vitala ämnen som hyaluronsyra eller kollagen. De skador som sker i hudens djupare lager visar sig på hudens yta genom torr hud, försämrad hudton och fina linjer som i sin tur leder till ett åldrat utseende.

Med behandlingstekniken Microneedling används en avancerad medicinsk roller vars syfte är att stimulera kollagen och elastinproduktion samt leverera aktiva substanser till djupare hudlager, genom att skapa microkanaler i huden. Du får en omedelbar lyster och en kraftig cellstimulering och det långsiktiga resultatet ger en fastare och mer ungdomlig hud. 

Microneedling används i huvudsak på ansikte, hals, dekolletage och handryggar. Metoden kan användas för att behandla och motverka acne, celluliter, bristningar, rynkor och fina linjer. Den kan också hjälpa personer med blandad och obalanserad hy, eller de som har en torr och uttorkad hud.

Microneedling hjälper mot:

  • Acneärr
  • Rynkor/ fina linjer
  • Förstorade porer
  • Slapp och åldrad hud
  • Pigmentering

 

Behandling

Fyra behandlingar rekommenderas, med 2-3 veckors mellanrum. Därefter touch-up behandling 2-3 gånger per år. Behandlingen genomförs av våra certifierade hudterapeuter och tar ca 30 minuter. Behandlingen påverkar inte dina vardagssysslor i större utsträckning.

Är du intresserad av att boka tid för Microneedling eller vill veta mer om behandlingen,  kan du antingen ringa oss på 010-303 80 00 eller kontakta oss via nedan formulär.

Jag godkänner Erklinik´s personuppgiftspolicy