Boka en konsultation för att få mer information om din önskade behandling

https://erklinik.se/konsultation-boka-en-kostnadsfri-konsultation/

Inför din behandling

Konsultation vid behandling

Vi rekommenderar alla våra patienter att göra en konsultation inför en behandling, eller för rådgivning om du är osäker på vilken typ av behandling som du vill göra. Vid en konsultation går en läkare igenom din sjukdomshistoria, aktuella medicinering, önskemål och förväntningar på den eventuella behandlingen eller ingreppet. Du kommer sedan att undersökas samt informeras om behandling och dess eventuella risker. Efter det läggs en behandlingsplan upp i samråd med dig. Du får även med dig ett kostnadsförslag för de behandlingar som vi har pratat om.

En läkarkonsultation tar ca 20-30 minuter och kostar 500 kronor. I dagsläget erbjuder vi kostnadsfri konsultation.

I vissa fall kan en “inledande” läkarkonsultation göras digitalt via (zoom/team/mejl) men fysiska konsultationer på plats är att föredra. Läkarkonsultationen är inte bara viktig utav medicinska skäl, för att kunna lägga upp en adekvat och säker behandlingsplan, utan även ett lagkrav sedan 1 juli 2021, inför alla typer av kirurgiska estetiska ingrepp.

Vi använder kakor!

För att förbättra din upplevelse när du använder våra webbplatser och webbtjänster – använder vi cookies, web beacons och liknande tekniker. Här kan du läsa om vilka olika typer av cookies det finns och hur vi använder dem.