ER Klinik riktar sig till dig som har höga krav på goda resultat, patientsäkerhet och gott omhändertagande.

https://erklinik.se/kliniken/

Om oss

Lär känna oss bättre

ER Klinik står för Estetisk Rekonstruktiv klinik och startades år 2017 av dr Vilyam Melki med en idé om att skapa en klinik som erbjöd patienterna en modern och evidensbaserad verksamhet inom estetisk rekonstruktiv kirurgi där patientens trygghet och säkerhet går före allt. Så småningom anslöt sig dr Layth Gurgia och fortsatte arbeta vidare med konceptet, för att sedan lansera ER Klinik under slutet på 2021.

Vår klinik riktar sig till patienter som är intresserad av alla typer av estetiska kirurgiska behandlingar och som har höga krav på goda resultat, patientsäkerhet och gott omhändertagande.

Hos ER Klinik sker samtliga operationer och behandlingar enligt beprövad erfarenhet, vetenskap och enligt strikta regler och lagar. Samtliga i vår personal har lång erfarenhet och hög kompetens inom respektive verksamhetsområde. Vi strävar alltid efter att patienten ska få tydlig information genom hela stadiet samt känna sig väl omhändertagen genom hela processen, från konsultation till avslutad behandling. Vi vill att du som patient ska känna dig trygg och sedd från vår första kontakt och kommer göra vårt allra bästa för att du ska känna så.

Fem anledningar att välja ER Klinik:

1. Moderna, välutrustade lokaler med modern utrustning
2. Hög nivå av kompetens och många års erfarenhet
3. Hög nivå av patientsäkerhet
4. Ingreppen baseras på evidensbaserad forskning
5. Hög tillgänglighet och omhändertagande

Vilyams titel kommer inom kort.

Vilyam Melki

Mer information om Vilyam Melki kommer inom kort.

https://erklinik.se/kliniken/

Specialist i Plastikkirurgi

Dr Layth Gurgia

Layth Gurgia är utbildad läkare i Irak 1996 .Han gjorde sin allmäntjänstgöring i Bagdad medical city och  vid Lindesbergs lasarett och fick Svensk Läkarlegitimation i 2003 och därefter påbörjade sin  specialistutbildning i allmänkirurgi. 2007 började han specialistutbildning inom plastikkirurgi vid universitetssjukhuset i Nordnorge och avslutade utbildning som specialist plastikkirurgi under 2013 vid universitetssjukhus Haukeland i Bergen.
 
Han har genomfört fellowship utbildning i Rotterdam och London inom ansiktes rekonstruktiv och estetisk kirurgi. Sedan dess har Dr Gurgia jobbat som överläkare i plastikkirurgi vid Helgeland Sjukhus  och specialist i plastikkirurgi för Aleris i Bodö (Norge) och Malmö , klinik Strömstad och Cityakuten plastikkirurgi med inriktning mot bröstreduktion och hudcancer. Layth har även jobbat i Dubai som specialist inom plastikkirurgi.
 
Layth talar flytande svenska, engelska och arabiska som är viktigt i patientkommunikation. Han opererar på ansikte, bröst och kropp.
 
 

Klinikansvarig/koordinator

Ny ansvarig inom kort.

Ny Kliniksansvarig presenteras inom kort. 

Vi använder kakor!

För att förbättra din upplevelse när du använder våra webbplatser och webbtjänster – använder vi cookies, web beacons och liknande tekniker. Här kan du läsa om vilka olika typer av cookies det finns och hur vi använder dem.