Kemisk peeling

Läs mer om hur ER Klinik hjälper dig genomföra
behandlingen:Kemisk peeling

Behandlingar > Kemisk peeling

Kemisk peeling

Kemisk peeling är ett samlingsnamn för olika behandlingar där aktiva ämnen läggs på huden för hudföryngring och hudförbättring. Utvecklingen har gått framåt inom kemisk peeling och man har idag vetenskapliga kunskaper om vilka ämnen som bör användas och deras effekter. Många kemiska peelingar är aha-behandlingar, där en eller flera aha-syror ingår i behandlingen. Milda kemiska peeler används för allmän uppfräschning av huden, djuprening, för att få glans och lyster, minska porer och fina linjer och vid mild acne.

 

Hur går det till?

Först rengörs huden noggrant för att därefter applicera den kemiska peelingen med en pensel, varav styrkan på peelingen avgörs av vilken hudtyp och problem man har. Peelingen verkar i några minuter och avlägsnas sedan med hjälp av en PH-neutraliserare. Efteråt läggs en ansiktsmask med efterföljande ansiktskräm.

Behandlingen tar cirka 30 minuter.

Är du intresserad av att boka tid för kemisk peeling eller vill veta mer om behandlingen,  kan du antingen ringa oss på 010-303 80 00 eller kontakta oss via nedan formulär.

Jag godkänner Erklinik´s personuppgiftspolicy