Kampanj 15% rabatt!

Bröstlyft

5/5

43 Recensioner

│ Rådgivning & Konsultation ingår!

ER Klinik – Experter på bröstoperationer

Pris fr. 48 450 kr

Är du intresserad av bröstlyft?

Bröstlyft kan vara ett alternativ för dig som upplever att dina bröst har tappat form eller är hängande. Tunga och hängande bröst kan orsaka till värk i rygg, axlar och nacke. De kan också bli ett hinder i vardagen och när man tränar. 

Bröstlyft är även för dig som är nöjd med storleken på brösten men vill ändra formen. Efter viktnedgång, amning eller åldersrelaterade faktorer, som sämre elasticitet i huden, kan bröstens form och fasthet ändras. Med ett bröstlyft kan brösten formas för att skapa ett naturligt bröst som sitter högre upp. För detaljerad och individuell information vid bröstlyft står vi till ditt förfogande vid en personlig konsultation.

Vid frågor så är du välkommen att kontakta oss på 010-303 80 00 eller boka in en gratis konsultation.

Så går en bröstlyftsoperation till
på ER Klinik

Våra plastikkirurger på ER Klinik har lång erfarenhet av bröstlyft och varje bröstoperation inleds alltid med en konsultation där man går igenom din hälsostatus och önskat resultat. Utifrån behandlingsplanen som bestämts på konsultationen bokar vi in en operation. 

Innan operationen påbörjas mäter kirurgen operationsområdet och markerar noggrant snittet. Vid ett bröstlyft skjuts bröstvårtan upp och görs ett vertikalt snitt som eventuellt slutar i ett litet L. För att spänna brösten omformas brösthuden och överflödig hudvävnad avlägsnas.

Uppstramningen kan även kombineras med en autolog fettransplantation för att uppnå mer fyllighet. De som uppfattar sina bröst som tunna och platta rekommenderar vi ett bröstlyft i kombination med bröstförstoring, antingen med filler, fett eller implantat.

Toppmodern klinik

Vår utrustning & verksamhet

På ER Klinik möts du av skickliga plastikkirurger och sjuksköterskor som har många års erfarenhet av plastikoperationer och kan hjälpa dig nå önskat resultat.

Kliniken ligger i Sollentuna, Stockholm, och har fem topputrustade operationssalar, sexton uppvaksplatser, nio mottagningsrum och vidhängande konferensanläggning.

Fem anledningar att välja ER Klinik

1. Moderna, välutrustade lokaler med modern utrustning
2. Hög nivå av kompetens och många års erfarenhet
3. Hög nivå av patientsäkerhet
4. Ingreppen baseras på evidensbaserad forskning
5. Hög tillgänglighet och omhändertagande.

https://erklinik.se/kliniken/

Just nu erbjuder vi  15% rabatt på bröstlyft!

Bröstlyft priser

BMI under 25: fr. 57 000 krNytt pris fr. 48 450 kr

BMI 26-28: fr. 62 000 krNytt pris fr. 52 700 kr

BMI 29-31: fr. 67 000 krNytt pris fr. 56 950 kr

BMI över 32: fr. 72 000 kr Nytt pris fr. 61 200 kr

(För exakt pris vänligen boka en konsultation) 

https://erklinik.se/kliniken/

Efter att ha bokat en konsultation hos oss kommer du möta en av våra skickliga plastikkirurger som tillsammans med dig går igenom dina önskemål och förväntningar.

Utifrån din hälsostatus och önskemål diskuteras vilken eller vilka behandlingar som är lämpliga för dig.

Plastikkirurgen med sin kunskap och erfarenhet kommer sedan att informera dig om vilka alternativ som finns för att åstadkomma det resultat du söker.

Just nu får du 15% rabatt på bröstlyftsoperation. Kontakta oss för att boka en konsultation och ta del av erbjudandet genom att klicka på knappen nedan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.