Aptos trådlyft

Läs mer om hur ER Klinik hjälper dig genomföra
behandlingen: Aptos trådlyft

Behandlingar >  Aptos trådlyft

Aptos Trådlyft

APTOS TRÅDLYFT –  det icke kirurgiska ansiktslyftet

Lyfter, skapar volym och startar en kraftfull kollagenstimulering

APTOS-trådar kan även innehålla hyaluronsyra i sig, vilket minskar läkningstid och föryngrar din hud, samtidigt som det lyfter. Resultatet blir ett tydligt lyft och fin, förstärkt hud, utan kirurgi. Utförs av certifierad läkare.

Behandlingen tar cirka 30 minuter.

Fördelar med APTOS TRÅDLYFT

  • Dubbelverkan: lyft och föryngring
  • Minimal invasiv behandling utförd under lokalbedövning
  • Applicering på 20-30 minuter
  • Kort återhämtningstid
  • Ny kollagenuppbyggnad och öka microcirkulation
  • Långvarig effekt (1,5-5 år beroende på trådkomposition)

Hur bokar jag tid?

Hos ER Klinik skräddarsyr vi varje patients behandling och vi investerar tid för att förstå dina behov fullt ut. Boka en konsultation och träffa din plastikkirurg. Tillsammans går vi igenom dina önskemål och förväntningar. Utifrån ditt hälsostatus och dina önskemål diskuteras vilken eller vilka behandlingar som är lämpliga för dig. Plastikkirurgen med sin expertis och erfarenhet kommer att informera dig om vilka alternativ som finns för att åstadkomma det resultat du är ute efter och mer precist vilka områden som kan förbättras med operationen.

I samband med konsultationen får du all nödvändig information kring den behandling du valt och vi går igenom vad du behöver tänka på inför och efter din operation.

Vi använder kakor!

För att förbättra din upplevelse när du använder våra webbplatser och webbtjänster – använder vi cookies, web beacons och liknande tekniker. Här kan du läsa om vilka olika typer av cookies det finns och hur vi använder dem.