Ansiktsbehandling ZO Skin Health

Läs mer om ansiktsbehandling med ZO Skin Health hos ER Klinik

Behandlingar > Ansiktsbehandling

Ansiktsbehandling – ZO Skin Health

Dr. Zein Obagi har tillsammans med ZO Skin Health utvecklat ett spektrum av terapeutiska behandlingar. De kan användas oberoende av hudtillstånd, ålder, kön och etnicitet. Baserat på den senaste tekniken för hudbehandling – biotekniska komplex, stamcellskomponenter från växter och flerfunktionella leveranssystem – har dessa produkter och protokoll optimerats för att täcka dina behov av god hudhälsa. Dr. Obagi har utvecklat ZO Skin Health med förebyggande och daglig hudvård.

ER Klinik är certifierad ZO-klinik med skräddarsydda krämprogram.

https://erklinik.se/ansiktsbehandling/

 

ZO Konsultation

En lättare behandling som inkluderar konsultation och hjälp med hudvårdsrekommendationer. I behandlingen ingår rengöring, peeling samt avslutande produkter.

30 min, 595 kr

https://erklinik.se/ansiktsbehandling/

 

 

ZO Stimulation Peel

En stimulerande behandling som kombinerar tre effektiva syror med aktiva ingredienser för att öka cellförnyelsen och reducerar linjer och rynkor. Huden blir mjuk, jämn och får omedelbart en fin lyster. Perfekt som lunch- eller party peel och rekommenderas i kur för ett långvarigt och bättre resultat. Inklusive rengöring, peeling, mask och avslutande produkter.

45 min, 1400 kr

https://erklinik.se/ansiktsbehandling/

 

ZO Blemish & Oil Control Treatment

Perfekt för dig som upplever att du blir blank i huden under dagen eller som har tilltäppta porer och orenheter. En väldigt effektiv djuprengöring där ackumuleringen av döda hudceller exfolieras bort. Inklusive rengöring, peeling, portömning, mask och avslutande produkter.

60 min, 1800 kr

https://erklinik.se/ansiktsbehandling/

ZO® Skin Health är ett system med produkter och behandlingar för de som önskar att upprätthålla en frisk hud, men också förebygga framtida problem – oavsett ålder eller etnicitet.

Är du intresserad av att boka tid för ZO Skin Health ansiktsbehandling eller vill veta mer om behandlingen,  kan du antingen ringa oss på 010-303 80 00 eller kontakta oss via nedan formulär.

Jag godkänner Erklinik´s personuppgiftspolicy